Breed assortiment
Kwaliteit
25+ jaar ervaring
Vakmanschap

Boomkwekerij Opheusden

KWEKERIJ OPHEUSDEN
Cor Huibers Boomkwekerijen is dé kwekerij in Opheusden. Sinds het ontstaan van ons bedrijf leveren wij niets anders dan kwaliteit. Wij beschikken daarnaast over een groot en veelzijdig assortiment, voeren het rooien en de levering van de bomen in eigen beheer uit en voorzien u graag van persoonlijk advies. Hiermee zijn wij vele tevreden klanten in zowel binnen- als buitenland dag in dag uit zo optimaal mogelijk van dienst. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden!

U VINDT ALTIJD WAT U ZOEKT BIJ DE KWEKERIJ IN OPHEUSDEN

Als dé kwekerij van Opheusden kunnen wij elke boom leveren die u nodig heeft. Ook de aparte of zeldzame soorten vindt u bij ons. Maak uw keuze uit diverse soorten laanbomen, sierbomen en vruchtbomen. Al onze bomen staan overzichtelijk gepresenteerd op onze website. U kunt ze hier in alle rust bekijken om een beeld te krijgen van wat wij u te bieden hebben. Wij voorzien u graag van advies op maat zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken.

MEER INFORMATIE EN CONTACT

Sinds de oprichting van onze kwekerij in Opheusden in 1995 zijn wij uitgegroeid tot een begrip als het gaat om bomen kweken. Naast de levering van kwaliteit in elke fase zijn passie en vakkennis onze belangrijkste kenmerken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar nummer +31 (0)488-440136.