Breed assortiment
Kwaliteit
25+ jaar ervaring
Vakmanschap

Containerteelt boomkwekerij

Containerteelt boomkwekerij

Containerteelt bij boomkwekerij Cor Huibers Boomkwekerijen is een innovatieve en toekomstgerichte manier van het kweken van bomen. Deze manier van kweken heeft vele voordelen. Het garandeert sterke en gezonde bomen voor u, maar dit betekent ook dat wij het hele jaar door kunnen leveren. Containerteelt is in onze boomkwekerij volledig computergestuurd. Water en voedingsstoffen worden dus altijd voldoende toegevoegd. Dit waarborgt de kwaliteit van onze bomen, ook tijdens de levering. U bent er dus zeker van dat u ook kwaliteit aan uw klanten kunt bieden. Vraag meteen naar de mogelijkheden bij Cor Huibers Boomkwekerijen!

Containerteelt boomkwekerij: onafhankelijk van weersomstandigheden

Containerteelt bij boomkwekerij Cor Huibers Boomkwekerijen is onafhankelijk van weersomstandigheden. Dit komt door de computergestuurde verzorging van de bomen. Dit zorgt er ook nog eens voor dat we het hele jaar onze klanten kunnen voorzien van de door hen gewenste bomen. De substraat voor de wortelkluit is met de hoogste zorg ontwikkeld, zodat de boom in korte tijd optimaal kan groeien. Onze bomen zijn ook vrijwel helemaal vrij van ziektes. Wij verkopen ook fruitbomen en meerstammigen.

Vragen? Stel ze gerust en neem contact op!

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden op het gebied van containerteelt bij boomkwekerij Cor Huibers Boomkwekerijen? Stel ze dan direct door contact op te nemen met onze specialisten. Bel daarvoor naar +31 (0)488-440136.

Henk Huibers
Eigenaar
“Ons ervaren verkoopteam reageert snel op uw (aan)vragen, denkt graag met u mee en zorgt voor de correcte afhandeling van uw orders.”
Fruitbomen
Fruitbomen1
Fruitbomen2
Fruitbomen4
Sfeerfoto Kolomappel
Fruitbomen6
Fruitbomen11
Fruitbomen13
Fruitbomen3
Fruitbomen5
Fruitbomen7
Fruitbomen8
Fruitbomen9
Fruitbomen10
Fruitbomen12