Breed assortiment
Kwaliteit
25+ jaar ervaring
Vakmanschap

Containerteelt

Containerteelt

De containerteelt is voor u en ons een prachtig concept. De bomen kunnen in container namelijk optimaal worden voorzien van hun behoeften, en zijn daardoor niet afhankelijk van weersomstandigheden. Door middel van een computergestuurd systeem worden de bomen zorgvuldig uitgedaagd tot een optimale groei en maximale kwaliteit vanuit hun wortelkluit. Ziektes krijgen door deze zorgvuldigheid geen kans, waardoor in relatief korte tijd een sterke boom kan worden geteeld. Wat het plaatje afmaakt, is de levering die door containerteelt gedurende het hele jaar mogelijk is. De foto’s hieronder geven u een beeld van het optimaal vormgegeven containerveld waarop onze diverse aanbod bomen met zorg wordt behandeld.

Sinds de oprichting van onze kwekerij in Opheusden in 1995 zijn wij uitgegroeid tot een begrip als het gaat om bomen kweken. Naast de levering van kwaliteit in elke fase zijn passie en vakkennis onze belangrijkste kenmerken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar nummer +31 (0)488-440136.

Henk Huibers
Eigenaar
“Ons ervaren verkoopteam reageert snel op uw (aan)vragen, denkt graag met u mee en zorgt voor de correcte afhandeling van uw orders.”
Fruitbomen
Fruitbomen1
Fruitbomen2
Fruitbomen4
Sfeerfoto Kolomappel
Fruitbomen6
Fruitbomen11
Fruitbomen13
Fruitbomen3
Fruitbomen5
Fruitbomen7
Fruitbomen8
Fruitbomen9
Fruitbomen10
Fruitbomen12