Wide range
Quality
25+ years of experience
Craftsmanship

Nursery Betuwe

Nursery Betuwe

Cor Huibers Boomkwekerijen is een boomkwekerij gevestigd in de Betuwe waar u terecht kunt voor diverse laanbomen, sierbomen, fruitbomen en meerstammige bomen. Hiervan hebben wij een breed assortiment uit eigen teelt of van onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Wij hebben vrijwel elke boom die u wenst. Als boomkwekerij in de Betuwe bieden wij een persoonlijke service. Wij leveren de bomen namelijk zelf. Wij werken altijd met passie en onze medewerkers hebben gedegen kennis van de bomen die wij kunnen leveren. Vraag direct naar de vele mogelijkheden bij Cor Huibers Boomkwekerijen in Opheusden!

Boomkwekerij in de Betuwe: het beste van de Betuwese bodem

Bij de boomkwekerij van de Betuwe, Cor Huibers Boomkwekerijen, vindt u altijd wel een boom die u zoekt. Wij hebben namelijk niet alleen een breed assortiment, maar hebben ook een specialistisch aanbod. Wij kweken veel bomen zelf in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van een hoge kwaliteit en een uitstekende service, zodat u dit ook weer aan uw klanten kunt bieden. Wij maken ook gebruik van diverse leveranciers. Deze zijn door onszelf zorgvuldig geselecteerd, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen.

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar wat onze boomkwekerij in de Betuwe heeft te bieden? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Opheusden. Als u nog vragen heeft over ons assortiment of onze diensten, dan horen wij ze graag. Laat het ons weten en bel naar +31 (0)488-440136.

Henk Huibers
Owner
“Our experienced sales team responds quickly to your (requests), is happy to think along with you and ensures that your orders are handled correctly.”
Fruitbomen
Fruitbomen1
Fruitbomen2
Fruitbomen4
Sfeerfoto Kolomappel
Fruitbomen6
Fruitbomen11
Fruitbomen13
Fruitbomen3
Fruitbomen5
Fruitbomen7
Fruitbomen8
Fruitbomen9
Fruitbomen10
Fruitbomen12