Breed assortiment
Kwaliteit
25+ jaar ervaring
Vakmanschap

Fruitboomkwekerij

FRUITBOOMKWEKERIJ

Als u op zoek bent naar een fruitboomkwekerij, kom dan eens kijken bij Cor Huibers Boomkwekerijen. Al vele jaren leveren wij diverse fruitbomen uit onze eigen fruitboomkwekerij. Dit doen we met eigen machines, zodat we zeker weten dat het wortelgestel goed blijft. Wat voor fruitboom u ook zoekt, wij hebben het in ons assortiment. Of u nu een peren- of appelboom, een kersen- of pruimenboom zoekt, wij kunnen het leveren. Wij hebben een ware passie voor onze fruitbomen en deze brengen wij graag op u over. In het voorjaar geniet u van een prachtige bloesem, terwijl u in het najaar kunt genieten van heerlijke vruchten. Halfstam of hoogstam; bij Cor Huibers Boomkwekerijen is het geen enkel probleem.

FRUITBOOMKWEKERIJ COR HUIBERS: MAAK UW KEUZE UIT VELE FRUITBOMEN

Bij Cor Huibers Boomkwekerijen vindt u in de fruitboomkwekerij veel verschillende soorten fruitbomen. Deze kunnen wij leveren aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Wat uw wensen ook zijn, wij houden er rekening mee. Fruitbomen zijn in onze fruitboomkwekerij beschikbaar in de volgende vormen:
Karakteristieke struik
Halfstam
Hoogstam
Leivorm

VRAAG NAAR MEER INFORMATIE

Vraag direct naar meer informatie over onze fruitboomkwekerij en de mogelijkheden! Wilt u weten wat wij u kunnen leveren? Neem dan contact op via +31 (0)488-440136.