Breed assortiment
Kwaliteit
25+ jaar ervaring
Vakmanschap

Groothandel boomkwekerij

Groothandel boomkwekerij

Cor Huibers Boomkwekerijen is een groothandel en boomkwekerij in Opheusden. Wij bieden een breed assortiment aan allerlei bomen. Van laanbomen tot aan sierbomen en vruchtbomen of fruitbomen. Door ons veelzijdig aanbod kunnen wij u altijd wel van een boom voorzien vanuit onze groothandel en boomkwekerij. Onze diensten lopen uiteen van containerteelt tot aan meerstammigen. Wij hebben een grote passie voor de bomen uit onze boomkwekerij. Dit zorgt ervoor dat de bomen van grote kwaliteit zijn. Ze zijn sterk en gezond en garanderen een lange levensduur met de goede verzorging, zodat u zeker weet dat uw klanten kwaliteit in huis halen.

Groothandel en boomkwekerij: een veelzijdig assortiment

Bij de groothandel en boomkwekerij Cor Huibers Boomkwekerijen vindt u een veelzijdig assortiment aan prachtige bomen. Wat uw wensen ook zijn, wij houden er rekening mee en zorgen dat u de boom krijgt die u wenst. Of u nu op zoek bent naar een leivorm, half- of hoogstam of een karakteristieke struik, wij kunnen het allemaal leveren. Cor Huibers Boomkwekerijen heeft al vele jaren ervaring als groothandel en boomkwekerij en is gevestigd in Opheusden, de Betuwe.

Bezoek de showroom of vraag naar de mogelijkheden

Heeft u nog vragen over de bomen uit onze groothandel en boomkwekerij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +31 (0)488-440136. Wij helpen u graag met al uw vragen!

Henk Huibers
Eigenaar
“Ons ervaren verkoopteam reageert snel op uw (aan)vragen, denkt graag met u mee en zorgt voor de correcte afhandeling van uw orders.”
Fruitbomen
Fruitbomen1
Fruitbomen2
Fruitbomen4
Sfeerfoto Kolomappel
Fruitbomen6
Fruitbomen11
Fruitbomen13
Fruitbomen3
Fruitbomen5
Fruitbomen7
Fruitbomen8
Fruitbomen9
Fruitbomen10
Fruitbomen12