Breed assortiment
Kwaliteit
25+ jaar ervaring
Vakmanschap

Groothandel fruitbomen

Containerteelt boomkwekerij

GROOTHANDEL FRUITBOMEN

Cor Huibers Boomkwekerijen is een gespecialiseerde groothandel in allerhande fruitbomen. In ons brede en veelzijdige assortiment vindt u vele soorten fruitbomen van hoge kwaliteit. Deze bomen zijn sterk en uitermate gezond, waardoor ze u zeker voorzien van heerlijke vruchten of fruit. Vanuit het hart van de Nederlandse boomkwekerij, Opheusden, bieden wij allerhande fruitbomen aan onze klanten in binnen- en buitenland. Wij leveren aan particulieren, maar ook aan hoveniers, tuincentra en meer. Wij verzorgen de levering van onze bomen zelf. Hierdoor kunnen wij een tijdige en veilige levering garanderen. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Cor Huibers Boomkwekerijen.

BOOMKWEKERIJ EN GROOTHANDEL IN FRUITBOMEN

Cor Huibers Boomkwekerijen fungeert als groothandel in fruitbomen voor diverse soorten klanten. Wij beleveren onze klanten in zowel binnen- als buitenland, in onder andere de volgende branches: hoveniers, tuincentra, cash &carry bedrijven en groothandels. Of het nu gaat om appelbomen, perenbomen, kersenbomen, bij ons kunt u rekenen op bomen van hoge kwaliteit, zorgvuldige levering en persoonlijk contact.MEER INFORMATIE OF KOM EENS LANGS IN ONZE SHOWROOM

Vraag meer informatie aan onze gepassioneerde specialisten of kom eens een bezoek brengen aan onze kwekerij in Opheusden! Onze specialisten voorzien u hier ook graag van deskundig advies op maat over de fruitbomen uit onze groothandel. U kunt op deze manier altijd de juiste keuze maken. Vraag snel naar de mogelijkheden en neem contact op via +31 (0)488-440136.

Henk Huibers
Eigenaar
“Ons ervaren verkoopteam reageert snel op uw (aan)vragen, denkt graag met u mee en zorgt voor de correcte afhandeling van uw orders.”
Fruitbomen
Fruitbomen1
Fruitbomen2
Fruitbomen4
Sfeerfoto Kolomappel
Fruitbomen6
Fruitbomen11
Fruitbomen13
Fruitbomen3
Fruitbomen5
Fruitbomen7
Fruitbomen8
Fruitbomen9
Fruitbomen10
Fruitbomen12