Breed assortiment
Kwaliteit
25+ jaar ervaring
Vakmanschap

Kwekerij meerstammige bomen

Containerteelt

KWEKERIJ MEERSTAMMIGE BOMEN

Cor Huibers Boomkwekerijen is uw kwekerij van meerstammige bomen. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring en hebben een groot assortiment bomen waarin ook de zeldzamere soorten zijn terug te vinden. Welke boom u ook zoekt, wij leveren! Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

KWEKERIJ MEERSTAMMIGE BOMEN: VERZEKERD VAN KWALITEIT

Hoge kwaliteit, een specialistisch assortiment, zorgvuldige levering en persoonlijk contact. Dát is wat
Cor Huibers Boomkwekerijen, kwekerij van meerstammige bomen, u biedt. Het hart van onze boomkwekerij bevindt zich in Opheusden. Van hieruit leveren wij aan onze klanten in zowel binnen- als buitenland. Dit doen we met succes: vele tevreden klanten gingen u voor in hun keuze voor onze producten en onze expertise.

ROOIEN EN LEVEREN IN EIGEN BEHEER

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1995 zijn wij uw vertrouwde adres voor de levering van constante kwaliteit. Om er zeker van te zijn dat onze bomen over een goed wortelgestel beschikken en in goede conditie op de plaats van bestemming aankomen verzorgen wij het rooien en de levering zelf. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden als kwekerij meerstammige bomen gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door tijdens kantoortijden te bellen met één van onze medewerkers via nummer +31 (0)488-440136.

Henk Huibers
Eigenaar
“Ons ervaren verkoopteam reageert snel op uw (aan)vragen, denkt graag met u mee en zorgt voor de correcte afhandeling van uw orders.”
Fruitbomen
Fruitbomen1
Fruitbomen2
Fruitbomen4
Sfeerfoto Kolomappel
Fruitbomen6
Fruitbomen11
Fruitbomen13
Fruitbomen3
Fruitbomen5
Fruitbomen7
Fruitbomen8
Fruitbomen9
Fruitbomen10
Fruitbomen12