Breed assortiment
Kwaliteit
25+ jaar ervaring
Vakmanschap

Leifruit Kwekerij

Cor Huibers Boomkwekerijen is uw leifruit kwekerij in Opheusden. Van hieruit zijn wij zowel nationale als internationale klanten graag zo optimaal mogelijk van dienst. Ons aanbod is even breed als veelzijdig. Elke boom die u nodig heeft leveren wij. Ook voor aparte en zeldzame soorten kunt u bij ons terecht.

LEIFRUIT KWEKERIJ: KEUZE UIT VELE FRUITSOORTEN

U kunt bij onze leifruit kwekerij onder meer appels, peren, kersen en pruimen in leivorm verkrijgen. Of u nu een hovenier bent, op zoek naar leifruit bomen voor uw klanten, of u wilt als tuincentrum een assortiment leifruitbomen aanleggen; bij onze leifruit kwekerij bent u aan het juiste adres.Met onze bomen heeft u het beste van de Betuwse boden. Wij voorzien u graag van advies op maat als het aankomt op de aanschaf en onderhoud van de leibomen.

LEIVORM

Een leivorm fruitboom heeft net wat extra’s: deze laagstam boom neemt niet veel ruimte in en kan tevens worden gebruikt als afscherming van uw tuin. Doordat wij de takken over vijf verschillende etages leiden, ontstaat er een natuurlijk scherm,wat reikt van 50 cm vanaf de grond tot een totale hoogte van 2.20 meter. De groei van fris blad en gezond fruit is daardoor maximaal zichtbaar. De drie foto’s hieronder illustreren deze prachtige, multifunctionele leivorm fruitboom.

MEER INFORMATIE EN CONTACT

U kunt onze producten niet alleen bij onze leifruit kwekerij in Opheusden aanschaffen maar ook bij één van onze dealers. Deze bevinden zich door heel het land. Hierdoor vindt u altijd een leverancier van ons bij u in de buurt. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31 (0)488-440136.