Breed assortiment
Kwaliteit
25+ jaar ervaring
Vakmanschap

Over ons

Onze geschiedenis

1994
2003
2006
2010
2019
2021
2023
1994
19942

Bomenkweken zit in onze genen. Al generaties lang hebben we met passie en toewijding ons vak uitgeoefend. Het begon allemaal in 1994, toen we besloten om ons af te splitsen en verder te gaan onder de naam Boomkwekerij Cor Huibers & Zn. Deze beslissing markeerde een belangrijk keerpunt in onze geschiedenis.

In 1994 begon een nieuw hoofdstuk voor ons bedrijf. Onder de naam Boomkwekerij Cor Huibers & Zn zetten we ons voort om hoogwaardige bomen te kweken. Met onze jarenlange ervaring en kennis in de bomenkweekbranche stonden we klaar om ons bedrijf verder te laten groeien.

Het jaar 2003 was een bijzonder jaar voor ons. Het was het jaar waarin zoon Henk toetrad tot het bedrijf. Met zijn komst bracht hij frisse ideeën en nieuwe energie. Samen werkten we hard om ons assortiment te verbreden en onze diensten te verbeteren.

In 2006 verwelkomden we nog een familielid in ons bedrijf, zoon Jonathan. Met zijn komst werd ons familiebedrijf versterkt en kregen we een nog bredere expertise in huis. Als familie werkten we zij aan zij om onze klanten te voorzien van hoogwaardige bomen en uitstekende service.

20102
2010

Vanaf 2010 hebben we ons gespecialiseerd in specifieke boomsoorten. Onze focus lag op fruitbomen, meerstammige bomen en bomen in containers. Door ons toe te spitsen op deze specialisaties konden we onze klanten nog beter van dienst zijn en ons onderscheiden in de markt.

2019
20192

In 2019 vierden we een mijlpaal: het 25-jarig jubileum van Cor Huibers. Met trots keken we terug op een kwarteeuw van groei, innovatie en succes. We bedankten onze klanten en partners voor hun vertrouwen en steun gedurende al die jaren.

Met de ervaring van generaties en een voortdurende passie voor bomenkweken, kijken we uit naar de toekomst. We blijven ons inzetten om hoogwaardige bomen te kweken en onze klanten te voorzien van de beste service en expertise.

Potmachine
Potmachine2

Jaarrond bomen leveren vereist jonge planten die het hele jaar door beschikbaar zijn. Dit wordt mogelijk gemaakt door een speciaal ontwikkelde potmachine. Deze machine neemt de arbeidsintensieve taak van het opzetten van jonge planten op zich, waardoor kostbare tijd en arbeid worden bespaard.

2023
20232Jpg

In 2023 is ons nieuw gebouwde locatie ingebruik genomen. Op deze locatie zullen wij ons gaan richten op de containerteelt.

Ons team

Marko
Marco

Sales

Joost
Joost

Leidinggevende kwekerij

Goofy
Gerrit

Bomendael

Wybe
Wiebe

Kweker

Gerben
Gerben

Logistiek

Berry
Henk de Heus

Container- en gotenteelt

Alwin
Alwin

Chauffeur