Breed assortiment
Kwaliteit
25+ jaar ervaring
Vakmanschap

Volle grond teelt

Volle grond teelt

De Betuwse klei is onovertroffen. Een rijke bodem vol kwaliteit, waar onze bomen uitstekend in gedijen. Het grootste deel van ons assortiment kweken we in deze hoogwaardige grondsoort. De teelt in volle grond is een ambacht, dat wij tot in de finesses beheersen. Het draait daarbij niet alleen om de juiste snoei en geleiding van de boom. Wij investeren veel tijd in de wortelkluit, als het meest cruciale onderdeel van de boom. Op het juiste tijdstip verplanten tijdens de teelt, zorgvuldig en vakkundig rondsteken en verzorgen van de wortelkluit zijn letterlijk van levensbelang voor de boom. Dankzij onze vakkennis en toewijding is elke boom uit volle grond een topboom.

De Betuwse klei, onze trots:

De Betuwse klei staat bekend om zijn uitstekende eigenschappen die bomen in staat stellen om optimaal te gedijen. De grond biedt een overvloed aan voedingsstoffen, vochtretentie en een goede doorluchting van de wortels. Dit zijn stuk voor stuk belangrijke factoren die de groei en gezondheid van de bomen beïnvloeden.

Vakkundig beheer van de volle grond:

Bij het kweken van topbomen komt veel meer kijken dan alleen zaaien en wachten. Het is een ware kunst die we tot in de finesses beheersen. Onze deskundige boomkwekers weten dat het draait om meer dan alleen de juiste snoei en geleiding van de bomen. Het begint allemaal met de wortelkluit – het fundament van elke boom.

Bij Cor Huibers zijn we gepassioneerd door het kweken van topbomen in de Betuwse klei. Onze liefde voor het vak en toewijding aan de wortelkluit zorgen ervoor dat elke boom die onze kwekerij verlaat, een waar kunstwerk is. Onze reputatie als een gerenommeerd bedrijf dat hoogwaardige bomen kweekt, vullen we met trots in. Als je op zoek bent naar de mooiste en gezondste bomen, ben je bij Cor Huibers aan het juiste adres.

Henk Huibers
Eigenaar
“Ons ervaren verkoopteam reageert snel op uw (aan)vragen, denkt graag met u mee en zorgt voor de correcte afhandeling van uw orders.”
Fruitbomen
Fruitbomen1
Fruitbomen2
Fruitbomen4
Sfeerfoto Kolomappel
Fruitbomen6
Fruitbomen11
Fruitbomen13
Fruitbomen3
Fruitbomen5
Fruitbomen7
Fruitbomen8
Fruitbomen9
Fruitbomen10
Fruitbomen12